Over ons

Over ons "Pennings Bouw BV":

Pennings Bouw is een bouwbedrijf gestart in 2004. Sinds 2009 zijn wij gevestigd op bedrijventerrein De Wildeman te Zaltbommel. 
Pennings Bouw verzorgt het complete pakket van het vervangen van kozijnen tot complete woningrenovatie voor particulieren. Voor bedrijven realiseren wij winkel- en/of bedrijfsruimteaanpassingen. Samen met u (en eventueel de architect) zoeken wij naar de beste oplossingen die een optimale prijs/kwaliteit verhouding opleveren. Pennings Bouw begeleidt u desgewenst in het gehele traject van ontwerp, vergunning t/m oplevering.

Over ons "Pennings Dakkapel":

Pennings Dakkapel is een onderdeel van Pennings Bouw BV. Pennings Dakkapel heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan met het vervaardigen en plaatsen van dakkapellen. De dakkapellen worden geheel in onze eigen werkplaats gemaakt, door onze eigen mensen en kunnen in 1 dag geplaatst worden. Dakkapellen met een schuin pannendak worden altijd in het werk gemaakt.
 

De gezichten van Pennings Bouw BV:

Barend Pennings 
Na een aantal jaren als free-lancer gewerkt te hebben ben ik in 2004 gestart met Pennings Bouw BV. Ik kom uit een aannemersfamilie uit Rosmalen. De techniek en het ondernemerschap is er dus met de paplepel ingegoten. De bouwervaring van de 4 oudere generaties Pennings gaat terug tot maar liefst 1873! Voor Pennings Bouw ben ik uw aanspreekpunt vanaf het eerste contact tot aan de oplevering en eventuele nazorg. Pennings Bouw is aangesloten bij de branchevereniging Bouwend Nederland. Bij Bouwend Nederland regio Den Bosch vervul ik een bestuursfunctie. Daarnaast zit ik in het bestuur van het Parkmanagement De Wildeman, het bedrijventerrein waar ons bedrijf is gevestigd.  


Boukje Pennings-Hamersma 
Ik verzorg de back-office voor Pennings Bouw BV, ondanks mijn technische opleiding komt u alleen voor de niet-technische zaken bij mij terecht. Ik ben getrouwd met Barend en wij hebben 3 kinderen (Daan, Koos en Hein). Ik ben in de Bommelerwaard opgegroeid en woon, na uitstapjes in Helmond en Zaltbommel, alweer 14 jaar met veel plezier in Bruchem. Afgelopen jaren was ik algemeen adjunct in het bestuur van de Vereniging voor Protestants Christelijk Basisonderwijs te Bruchem, Kerkwijk en Delwijnen (De Bron en De Rank). Ik zit in de ledenraad van de Rabobank en ben ik actief in het jeugdwerk van  PKN Het Anker  . Ik houd van wandelen en hardlopen.

Offerte aanvragen
Showroom
Afpsraak maken
bezoek Cambium leerlingen 12-10-2018 - bezoek Cambium leerlingen

Bedrijven orientatie Cambium leerlingen bij Pennings Bouw
Pennings Bouw BV
Valeton 9
5301 LW Zaltbommel
T: 0418-840015
E: info@penningsbouw.nl