Referenties - Binnenstad Zaltbommel


« terug naar het overzicht

Verbouwen of verhuizen? Deze opdrachtgevers wonen naar hun zin in het oude centrum van Zaltbommel en hebben de keuze gemaakt om het rigoureus aan te pakken.
Alles wat op de begane grond stond is weggehaald en opnieuw opgebouwd. Achter de bestaande woning is een moderne aanbouw en opbouw gemaakt van houtskeletbouw met houten gevelbekleding en veel glas. Tussen de huidige woning en de aanbouw is een patio gemaakt waardoor er veel licht in zowel de bestaande woning als in de nieuwbouw komt. In de aanbouw is de leefkeuken voorzien van een strakke keuken, bijpassende coating vloer en stalen trap met betonnen treden. Het tussengedeelte van de woonkamer naar de keuken is voorzien van een grote kastenwand. Op de keuken is nog een 2e leefruimte gemaakt. Op het platte dak is gekozen voor sedum dakbedekking.
Aan de voorzijde is een voorportaal gecreëerd door een kastenwand te plaatsen. Hierdoor ontstaat meer privacy in de woonkamer en aan de voorzijde een ruimte voor fietsen en allerhande andere spullen. Tenslotte werd ook nog de entreepui vervangen, geheel in oude stijl.

Afbeeldingen (klik voor vergroting)
Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel
Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel Binnenstad Zaltbommel
Binnenstad Zaltbommel