Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen worden steeds populairder. Ook in onze dakkapellen worden meestal kunststof kozijnen toegepast. Veelal gecombineerd met keralit of volkern zijwandbekleding, zodat een onderhoudsvriendelijke dakkapel gerealiseerd wordt.

Heeft u houten kozijnen die aan vervanging toe zijn, dan kunt u overwegen om ze te laten vervangen door kunststof. De ontwikkelingen op het gebied van kunststof hebben alles behalve stil gestaan. In Duitsland wordt 75% kunststof toegepast, vaak in combinatie met passief bouwen. Deze manier van bouwen zorgt voor een extreem laag energieverbruik. De kozijnprofielen zijn van fabrikaat Kömmerling. Een groot bijkomend voordeel van kunststof is dan ook dat het bij kan dragen aan het energiezuiniger maken van uw woning. Kunststof kozijnen zijn er in veel verschillende kwaliteiten. Pennings Bouw werkt met gecertificeerde kozijnen van een gerenommeerde West-Duitse fabrikant.

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. Glad of met houtnerf. Ook de detaillering lijkt, op verzoek van de Nederlandse consument, steeds meer op hout. Wilt u de verschillende uitvoeringen zien, kom dan eens kijken.

doorsnede kunststof kozijnendakkapel met kunststof kozijnen